Spring navigation over

Realdanias kampagne Underværker

26-04-2019

Nu kan ildsjæle igen søge støtte og gøre projekter til virkelighed

Brænder du for at skabe nyt liv, nye aktiviteter og nye mødesteder? Og vil du være med til at fremme fælleskabet i de bygninger og byrum, der omgiver dig? Så kan du søge støtte til at gøre dine idéer til virkelighed som en del af Realdanias kampagne Underværker.

 

Med Realdanias kampagne Underværker inviteres alle, der arbejder frivilligt og engageret med at skabe gode rammer for fællesskab og aktivitet, til at søge om økonomisk støtte til at føre gode og originale idéer ud i livet. Har man en ildsjæl i maven, er det nu man skal byde ind. Kampagnens næste ansøgningsfrist er mandag den 16. september 2019 kl. 12.00.

 

Projektstøtten kan ansøges af alle, der arbejder frivilligt og engageret med at forbedre og udvikle lokalsamfundet gennem det byggede miljø - både i byer og på landet. Realdania har i alt afsat 45 mio. kr. til ildsjæleprojekter, og forventer samlet at støtte mellem 60-80 store og små projekter. 

 

Læs mere om kampagnen på www.underværker.dk, hvor du kan se de tidligere støttede projekter og finde mere viden og inspiration.