Spring navigation over

Tilmelding til fundraisingworkshop torsdag den 28. marts kl. 17 - 20

18-03-2019

Skive Kommune afholder fundraisingworkshop for borgerforeninger, forsamlingshuse og andre organisationer i landdistrikterne, med fokus på LAG-ordningen og kommunens egen Landsbypulje

Koordinator for LAG Skive-Viborg, Lene Foged, vil fortælle om LAG-ordningen. Ordningen støtter både erhvervsprojekter og projekter, der forbedrer rammevilkårene i landdistrikterne. Men den har også fået et ry for, at være besværlig at søge og kræve meget dokumentation.

 

Efter en pause, hvor kommunen byder på en forfriskning og lidt at spise, vil udviklingskonsulent Peter Steens fra Kommunikation, Udvikling & Erhverv fortælle om Skive Kommunes egne støttemuligheder for landdistrikterne, Landsbypuljen og Fundraisingpuljen. Hvor store er puljerne, hvad kan der søges til og hvordan?

 

Vi kommer ind på Skive Kommunes puljecenter, på fondsdatabasen Fonde.dk og på Legathåndbogen og hvordan de redskaber kan bruges i jeres fundraising. De sidste 30-45 minutter, er der mulighed for at stille spørgsmål, arbejde ved computerne, netværke og få sparring på jeres ansøgninger.

 

Sted

Skive Kommune, Den Blå Diamant, Rådhuspladsen 2, 7800 Skive / Mødelokale Turbinen.

 

Program

17.00: Velkomst

17.10: LAG-ordningen. Hvad er det, hvad kan man søge til, hvor meget kan man søge og hvordan gør man? v. koordinator for LAG Skive-Viborg, Lene Foged

18.00: Pause med sandwich

18.30: Landsbypuljen og Fundraisingpuljen, v. Peter Steens, Skive Kommune

19.00: Om puljecentret, Fonde.dk og Legathåndbogen

19.20: Spørgsmål, sparring og arbejde ved computerne

20.00: Tak for i aften

 

Der er et begrænset antal pladser og tilmelding er først til mølle - dog max. 2 fra samme forening.